Vision Impossible voegt zich bij 360 Experience GroupVision Impossible voegt zich bij 360 Experience Group
Back Back Nieuws

Vision Impossible voegt zich bij 360 Experience Group

10 april 2024

Het groeiende Vision Impossible, gevestigd in Amsterdam, opereert wereldwijd en creëert video shows en podium- en show ontwerpen. Tot de terugkerende klanten behoren de grootste dance evenementen, concertproducties, awardshows en zakelijke evenementen in binnen- en buitenland die al 20 jaar gebruikmaken van hun indrukwekkende creatieve diensten. 

Jeugdvrienden Martijn Adema en Berry van Dijk zijn begonnen met VJ-en van unieke zelf ontwikkelde beelden in de Amsterdamse club scene (RoXY, Mazzo, iT, Paradiso, Melkweg en Escape) waarna hun diensten zich snel uitbreidden tot motion graphics voor trailers, commercials en videoclips, projection mapping en stage & club design.

Hoger niveau

Martijn Adema, Managing Director/Creative Director Vision Impossible: 'We zijn heel verheugd onze toetreding tot de 360 Experience Group aan te mogen kondigen en kijken vol enthousiasme uit naar de samenwerking met de andere bedrijven uit de groep. Op deze wijze hoopt Vision Impossible zijn creatieve ambities op een nog hoger niveau te realiseren. Met een gedeelde passie voor audiovisuele creativiteit en innovatie, geloven we dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om grensverleggende ervaringen te creëren voor onze klanten.'

Internationale ontwikkeling

Wilfried Dam, CEO 360 Experience Group voegt daaraan toe: 'De toevoeging van Vision Impossible aan onze groep is een mooie aanvulling op onze diverse bedrijven voor design, content, graphics en multimedia. We zijn trots dat we met VI onze expertise verder in de breedte kunnen ontwikkelen. Deze mooie samenwerking past perfect in de 360 Experience Group propositie en in onze ambitieuze plannen om ons verder (inter-) nationaal te ontwikkelen.'

Met de toevoeging van Vision Impossible wordt de propositie van de 360 Experience Group verder versterkt. Vision Impossible zal onder haar merknaam blijven opereren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!