Visiegedreven partnerschapVisiegedreven partnerschap
Back Back Nieuws

Visiegedreven partnerschap

11 juli 2024

De evenementenbranche staat geen moment stil. Organisatoren worden uitgedaagd om te innoveren en de beste service te bieden aan hun klanten. Om die reden hebben Networkapp en Eventure de handen ineen geslagen. Door deze combinatie ontstaat er een samenwerking die voordelig is voor alle betrokkenen. Organisatoren profiteren van een efficiëntere workflow en een hogere ROI, terwijl deelnemers een onvergetelijke evenementbeleving ervaren.

Van ontwikkelaar naar gebruiker

Jaap Bakker, eigenaar van Eventure, begon in 1988 met het schrijven van software voor de (inter)nationale congresmarkt. Toen hij plotseling moest helpen met het organiseren van congressen voor de TU Delft, ging hij ook daadwerkelijk aan de gang met zijn eigen software. ‘Dan bekijk je het vanuit een ander perspectief, namelijk de gebruiker. Dat is als ontwikkelaar heel waardevol omdat je zo precies weet waar organisatoren behoeften aan hebben. Tijdens het organiseren merkte ik al gelijk dat ik op bepaalde gebieden doorontwikkelingen wilde uitvoeren.’

De kracht van gebruikersinzichten

Alle informatie die Jaap tijdens die periode heeft opgedaan, was waardevol voor de verdere ontwikkeling van zijn organisatie en de samenwerkingen die daarop volgden. ‘Zoals Jaap aangeeft, is het essentieel om de behoeften van organisatoren én deelnemers centraal te stellen. Diezelfde visie vormt de basis van onze samenwerking. We delen de ambitie om evenementen naar een hoger niveau te tillen met innovatieve technologie en een klantgerichte aanpak’, aldus Elma Bassa, eigenaresse Networkapp.

Een gouden greep

De samenwerking is dan ook een gouden greep voor beide partijen. Networkapp breidt haar aanbod uit met een krachtige functionaliteit voor wetenschappelijke en medische events, terwijl Eventure haar klanten een gebruiksvriendelijke app kan aanbieden. Jaap Bakker: ‘We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking organisatoren én bezoekers een optimale eventbeleving zal bieden.’

Bouwen aan betekenisvolle verbindingen

De gezamenlijke toewijding aan innovatie en persoonlijke groei garandeert dat beide partijen voorop blijven lopen in de dynamische wereld van netwerken en evenementen. ‘Samen zorgen we dat de juiste mensen bij elkaar komen. Daarnaast ontwikkelen Networkapp en Eventure allebei door waardoor we het organiseren van events steeds makkelijker maken en het iedere dag beter doen’, sluit Jaap Bakker af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!