Virtuele en hybride events vanuit Johan Cruijff ArenA   Virtuele en hybride events vanuit Johan Cruijff ArenA
Back Back Nieuws

Virtuele en hybride events vanuit Johan Cruijff ArenA

26 november 2020

Webinaraanbieder Online Seminar is in november een samenwerking aangegaan met de Johan Cruijff ArenA. Klanten kunnen hier nu ook virtuele en hybride evenementen houden. In het stadion waar Ajax en het Nederlands Elftal acte en précense geven zijn er 15 zalen voor businessevents.

Business events

Normaalgesproken organiseert de Johan Cruijff ArenA veel businessevents. Klanten zenden vaak live uit of maken een aftermovie en deze dienst wilde de ArenA zelf ook in de markt zetten. Dit om klanten te faciliteren om uitzendingen te maken vanuit de ArenA. De samenwerking met Online Seminar kwam als geroepen voor de Johan Cruijff Arena. Zo hoeven ze zelf geen webinarplatform op te zetten. Het stadion biedt 15 zalen voor meetings en evenementen. Hiervan zijn vijf zalen de vlaggenschepen als het gaat om opnamen. Bij één van deze zalen zie je de middenstip op de achtergrond, welke heel sfeervol is voor talkshows. Daarnaast zijn er ook grotere zalen voor minimaal 30 mensen en zijn er vier restaurants die catering per ruimte leveren.

 De locatie

Jeroen van Iersel, marketingmanager Johan Cruijff ArenA, ziet dat klanten om twee verschillende soorten redenen voor de ArenA kiezen. Namelijk: praktisch en vanwege de sfeer. ‘We hebben veel parkeergelegenheid, we liggen in het midden van het land en in Amsterdam. Bovendien hebben we ruimte voor grote groepen. Daarnaast is er de associatie met de winnersmentaliteit. In de ArenA presteren we op topniveau, innoveren we voortdurend en daarin versnellen De ArenA en onze klanten elkaar.’ Wanneer de coronaregels het toelaten, is er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen in het gebouw. Marc Zwiers, business manager van Online Seminar voegt nog een goede reden toe voor de ArenA als evenementenlocatie. ‘De locatie kan meeveren met de regels. Je kunt opschalen wanneer dat kan en een hybride evenement organiseren, maar ook weer voor een kleinere ruimte gaan. Onze klanten zoeken steeds vaker naar bijzondere locaties en de ArenA biedt dat.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!