Virtueel platform MEEPLE nu ook in Nederland beschikbaarVirtueel platform MEEPLE nu ook in Nederland beschikbaar
Back Back Nieuws

Virtueel platform MEEPLE nu ook in Nederland beschikbaar

07 december 2020

Virtueel platform MEEPLE is nu ook in Nederland beschikbaar. Bij het in België ontwikkelde digitale evenementenplatform (MEEPLE.be) kun je zonder limiet samenkomen met mensen, op een zelfgekozen locatie, met volop ruimte voor interactie. Er is van alles mogelijk op het platform: van elkaar ontmoeten en kennis delen tot een feestje vieren en stil staan bij een bijzondere gebeurtenis.

Virtueel evenementenplatform MEEPLE

MEEPLE kan het beste vergeleken worden met de online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie. Het is een virtuele wereld, waarin deelnemers vanachter hun computer/ laptop vrij kunnen bewegen. Met een virtuele lobby, een informatiebalie en diverse zelf in te richten zalen, kan elke boodschap of doelstelling in compleet eigen stijl vertaald worden. De zalen kunnen verschillen van een plenaire zaal voor presentaties, een beursvloer met beursstand tot workshopruimtes voor trainingen. Ronde tafels voor bijvoorbeeld debatten waarbij de deelnemers elkaar zien en horen en één op één (video)chats zijn ook mogelijk. De eigen huisstijl kan geheel doorgevoerd worden op het hele platform, waardoor een sfeervolle setting ontstaat tot in de kleinste details.

Online evenementen

Het virtuele platform biedt een toegevoegde waarde voor de door de Corona veranderende evenementenbranche. De organisator kan zelf beslissen of het event live, met vooraf opgenomen video’s of met combinatie van beiden (hybride) georganiseerd moet worden. De uitzending kan plaatsvinden vanaf elke locatie en sprekers kunnen daarnaast ook vanuit huis aansluiten. Doordat het evenement online plaatsvindt kunnen er achteraf statistieken gedeeld worden. Uitgangspunt van het virtuele platform is het bieden van interactie mogelijkheden en een online beleving. In België is MEEPLE al een begrip bij grote opdrachtgevers. Er komen dagelijks aanvragen binnen en ook uit Nederland toonden bedrijven, overheden en organisaties interesse. Door samenwerking met een Nederlandse partner kan de Nederlandse markt nu ook gebruik maken van MEEPLE.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!