Back Back Nieuws

VIP concept Cuisine on tour succesvol op North Sea Jazz

13 juli 2012
Na maanden van intensieve voorbereiding en 3 fantastische festivaldagen is het North Sea Jazz Festival 2012 een feit en kijkt Cuisine on tour met trots en tevredenheid terug op haar eerste editie. Bijna 2500 VIP gasten waren getuige van een  compleet nieuw decor, bedacht en vormgegeven door fijnevent, en een vernieuwd en grensverleggend culinair festival. De reacties waren overweldigend.

Culinair festivalconcept
Ruim 4 maanden geleden wist Cuisine on tour de pitch voor zich te winnen door haar creatieve concept. Toepasselijke benamingen en presentaties met de juiste balans in de serveermomenten en vernieuwing, rekening houdend met een 8,5 uur durend event voor publiek dat komt en gaat maar altijd een verse keuze wenst te hebben. Uitdagingen volop die de conceptcateraar uit Montfoort wist te vertalen en succesvol tot uitvoering kon brengen. Tuned Hospitality koos hierdoor namens Mojo Concerts voor een langdurige samenwerking met Cuisine on tour.

Gimmicks
Veel indruk maakte de culinaire brigade onder leiding van chefkok Rinie Makkus met de creatieve culinaire arrangementen. Veel aandacht oogstte het Dizzy arrangement op het middenplein in vorm van mobiele foodpresentaties en het culinair podium. Onder meer werden eetbare sigaren aangeboden door een in Charleston stijl geklede dame en eetbare kleurrijke lolly’s door een dame in een opvallend flower power outfit. Cocktailijsjes, chocolade snuiven en fruit in stikstof gefrituurd maakten het spektakel tot een culinair festival. De amuses van Amusoment boden continue hartige en zoete amuses aan en maakten de beleving compleet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!