Back Back Nieuws

VIP Arrangementen voor F*** ME I'M FAMOUS

24 september 2008
Tijdens het Amsterdam Dance Event, op zaterdag 25 oktober, komt voor het eerst in Nederland het internationaal succesvolle clubconcept F*** ME I’M FAMOUS naar Amsterdam. "In navolging op Parijs, Miami, Shanghai en een wekelijkse residentie in de legendarische club Pacha op Ibiza, zal David Guetta de Heineken Music Hall voorzien van de nodige stomende house en een flinke dosis glamour," aldus Jet Maarse van ID&T Company.

Ironische naam
F*** ME I’M FAMOUS begon als een ironische naam voor een evenement, waarbij de overtrokken celebrity cultuur en de vaak uitbundige creaties waarin de celebs zich presenteren, samenkomen met die-hard clubbers uit alle bevolkingslagen gezamenlijk een kolkende FMIF nacht beleven. "David Guetta zorgt samen met Tocadisco en Chuckie voor de muziek, en Cathy Guetta brengt de glamour in het evenement."

VIP Arrangementen
F*** ME I’M FAMOUS is in Ibiza uitgeroepen tot meest populaire clubavond van 2008 en om dit Ibiza-gevoel over te brengen naar Nederland, is er nu de mogelijkheid om VIP arrangement te bestellen bij A-Live (ID&T Company).


Voor meer informatie over de arrangementen, mail naar: jet@sensation.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!