Back Back Nieuws

Vip arrangement bij Beatles Music Event

18 maart 2008
De 'Fab4 Music Event' brengt op vrijdag 4 en zaterdag 5 april een ode aan de legendarische Beatles. De grootste band ooit, die in de jaren ’60 voor een ware revolutie zorgde. Het muziekspektakel is een feest van herkenning voor de jongeren van toen en een muzikale openbaring voor die van nu! Het evenement vindt plaats in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven.

HV Productions is verantwoordelijk voor de volledige technische productie, de luxe catering en de verkoop van de VIP arrangementen. De catering is volledig afgestemd op The Beatles, wat dacht je bijvoorbeeld van de "Strawberry Fields" amusemuur en een "Honey Pie dessert". De gasten zijn verzekerd van een muzikaal en culinair spektakel op het hoogste niveau. Vip arrangementen zijn te bestellen via FAB4VIP@hvproductions.nl.

Op het programma staat voor de pauze de wereldpremière van Sergeant Pepper - the opera en na de pauze wordt het een groot feest van herkenning, waarbij het complete oeuvre van de Beatles aan het voetlicht komt. Dit alles uitgevoerd door The Bootleg Beatles. The Bootleg Beatles is de enige coverband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Een meezingspektakel waarbij het publiek samen met de artiesten het grootste Beatles koor ooit zal vormen.

Arrangeur Bob Zimmerman had de eer om het album 'Sergeant Peppers Lonely Heart’s Club Band' tot een opera te bewerken. Solisten van wereldfaam zoals Roberta Alexander, Stefan Cifolelli, Johanni van Oostrum en Ernst Daniël Smid vertolken de hoofdrollen. Samen met hen vormen een groot 150 koppig koor, L’Orchestra Patricolare, en een combo o.l.v Nico van der Linden, 'Sergeant Pepper - the opera'.

Tenslotte is er een afterparty met voormalig Veronica Deejay, Adje Bouman. Op deze party herleven 'Those glorious days of hope and freedom' met muziek en filmfragmenten uit de sixties and seventies. De meet & greet met de artiesten maken de avond helemaal compleet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!