Back Back Nieuws

Vink Stands & Events groeit uit zijn jas

14 oktober 2015
Na 20 jaar noeste arbeid en vele creatieve processen was het pand van Vink Standbouw te Schiedam aan vervanging toe. Daarom is Vink Stands & Events 1 september verhuisd naar Waddinxveen.

De directie van Vink (Bertjan Tromp en Menno de Haan) legt uit: ‘Omdat we afgelopen jaren bleven groeien in zowel klantenbestand als ordergrootte was het oude pand al een tijd niet meer toereikend voor onze werkzaamheden. De productiehal liep steeds vaker vol, en de opslag van stands gebeurde de laatste drie jaar verspreid over 3 verschillende locaties. Logistiek gezien verre van ideaal. Daarnaast werd vanwege het nog steeds uitbreidende personeelsbestand ook de designstudio en het projectbureau te klein om nog goed uit de voeten te kunnen’.

Dubbel zo groot
Bertjan Tromp: ‘In Waddinxveen betrekken we nu een ruimte die in alle facetten dubbel zo groot is als de oude situatie. Het grootste voordeel is dat we nu al onze werkprocessen onder 1 dak kunnen houden. Daarnaast is de werkplaats een flink stuk in grootte toegenomen, en is de opslag een stuk efficiënter georganiseerd. Het kantoorgedeelte is goed onder handen genomen en gemoderniseerd, waarbij we 1 grote design- en projectstudio hebben gecreëerd’.

Menno de Haan: ‘Door het zetten van deze stap kunnen wij onze bestaande klanten nog beter behandelen en kunnen wij daarnaast een goed gevolg geven aan onze groeistrategie richting de toekomst. Kom gerust eens langs voor een kop koffie, we laten jullie met trots onze nieuw ruimte zien’!

Foto: Bertjan Tromp en Menno de Haan (r)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!