Back Back Nieuws

Vineyard bouwt nieuwe productielocatie en horeca langs A2

04 december 2013
Vineyard opent in het eerste kwartaal van 2014 een nieuwe productiekeuken, kantoorruimte en horecabedrijf aan de rand van bedrijvengebied Lage Weide bij de A2, tussen Utrecht en Amsterdam. Maandag 9 december start de ingrijpende verbouwing.

Groei
Vineyard vertrekt van de huidige keukenlocatie in Breukelen naar een volledig nieuwe productieruimte van 900m2, met het doel haar ambitie te realiseren op het gebied van innovatie, efficiency en groei. Het bedrijf gelooft in groei in de party- en eventcatering én de foodsupply activiteiten. Daarnaast wordt gestart met de productie en verkoop van een eigen lijn kwalitatief hoogwaardige foodproducten (halffabricaten, convenience, en componenten) voor groothandels, cateraars en evenementenlocaties.

‘Wij kijken ernaar uit al deze facetten onder te brengen op 1 zichtbare plek, centraal in Nederland. Daarnaast openen wij op dezelfde locatie in het tweede kwartaal van 2014 een horecabedrijf waar iedereen live de werkzaamheden binnen ons bedrijf ervaart, onze producten kan proeven, maar ook tussen het (zakelijk) reizen door kan lunchen en werken’, aldus eigenaar Jurgen van Wijngaarden.

De kantoren van de holding Vineyard Company verhuizen mee naar het pand aan de Atoomweg in Utrecht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!