Back Back Nieuws

Vind het gouden ei in Aviodrome tijdens Pasen

25 maart 2010
"Tijdens het paasweekend van vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april krijgt het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op Luchthaven Lelystad bezoek van de paashaas. Zo vinden er tijdens de paasdagen verschillende speurtochten plaats, waarbij speurneuzen worden beloond met mooie prijzen," vertelt de organisatie.

Win een rondvlucht voor 3 personen
"De paashaas komt tijdens eerste en tweede paasdag langs om gekleurde paaseieren te verstoppen in de Aviodrome. De eieren kunnen overal verstopt liggen, van een passagiersstoel in een vliegtuig tot een vliegtuigmotor en van de radiokamer tot in het Piloten Testcentrum. Goede speurneuzen worden beloond!" De vinder van het ‘gouden ei’ wint namelijk een rondvlucht van 20 minuten voor 3 personen in een Cessna sportvliegtuig. Iedereen die een ei vindt, ontvangt een leuk cadeautje. De zoektocht start beide dagen om 10.15 uur, dus bezoekers moeten vroeg uit de veren. Per kind mag er één gevonden paasei worden ingeleverd.

I can fly
Naast de spannende zoektocht naar de paaseieren, kunnen bezoekers gedurende het gehele paasweekend ook een paasspeurtocht doen. Wie de oplossing ontdekt, ontvangt een mooie verrassing. "Bovendien kunnen kinderen en hun ouders een spectaculair vliegavontuur beleven met de gloednieuwe 4D film ‘I can fly’. In deze film laat de acteur Mark van Eeuwen (Jack uit GTST) zien welk spannend avontuur hij beleefd heeft in de luchtvaart."

 Tijdens het Paasweekend is de Aviodrome elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0320 - 289 840. De Aviodrome is gelegen aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!