Back Back Achter de schermen

Vincent Everts @ High Profile New Media Congres | video

24 november 2009

Vincent Everts @ High Profile New Media Congres 2009 from punkmedia on Vimeo.

Vincent Everts kun je ieder jaar terug laten komen voor een update van de wondere wereld van nieuwe media, internet en gadgets. Precies vijf jaar geleden, eind november 2004, deed hij dat al tijdens de vijfde editie (!) van de High Profile Internet Awards in Panama Amsterdam, twee jaar geleden tijdens de eerste versie van het High Profile New Media Congres bij Taets Art Gallery in Zaandam en gisteren wederom op het podium van Spant! in Bussum.

Naar de foto's (na al meer dan 500 views!).

Twee jaar geleden was de overall boodschap van Vincent, maar van het hele congres: duik in de wereld van sociale media, doe mee! (lees: ga twitteren) Twitter heeft zich door ontwikkeld en is op dit moment min of meer mainstream geworden. Als het mainstream wordt bestaat de neiging van early adopters om weer af te haken, maar bij Twitter is dit niet het geval. Niet gek, want door sommigen wordt dit microblogplatform gezien als 'het krachtigste communicatiemiddel in het bestaan van de mensheid' (Martijn Aslander).

Vincent's conclusie is dezelfde als twee jaar geleden: DOE MEE, participeer, probeer iets uit en je merkt vanzelf dat het je wat op gaat leveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!