Back Back Nieuws

Vincent de Ridder aan de slag als Algemeen Directeur bij de Kromhouthal

16 april 2015
Vincent de Ridder voegt zich per 20 april bij het team van Evenementen aan de Overkant, de exploitant van multifunctionele evenementenlocatie de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam-Noord.

De Ridder wordt Algemeen Directeur van het evenementenbedrijf. Hiervoor was hij werkzaam als General Manager bij De Boer Structures. De Ridder: ´De Kromhouthal is een upcoming industriële locatie, ik kijk er naar uit om er samen met het team vele unieke evenementen neer te zetten.´ Eerder was De Ridder onder andere werkzaam bij de Van Nelle Ontwerpfabriek, Amsterdam Convention Factory en Grand Hotel Huis ter Duin.

De Kromhouthal 
De Kromhouthal is een onderdeel van bedrijfsterrein De Overkant. Deze creatieve hotspot in Amsterdam-Noord is de nieuwe uitvalbasis voor creatief Amsterdam.
De Kromhouthal is gevestigd in de voormalige fabriek van motorenfabrikant Kromhout. De hal wordt door Evenementen aan de Overkant geëxploiteert. Sinds de officiële opening in 2013 was de evenementenlocatie het decor van meer dan 175 evenementen, waaronder de Affordable Art Fair, Mercedes Global Training, 35 jaar Ikea, Flavourites en het Maker Festival. Ook voor komend jaar staan er al mooie projecten op de planning, waaronder E-merce en Sail Amsterdam.

Aandeelhouders
De Kromhouthal kent vier aandeelhouders: Carla Snepvangers, Erwin van Lambaart, Nathan Wiersma en Yuri Jansen. Laatstgenoemde richt zijn blik met de aanstelling van De Ridder op de toekomst: ‘Vincent heeft de perfecte ervaring om de exploitatie van Kromhouthal naar een nog hoger niveau te tillen, zodat we nog meer gasten een bijzondere ervaring kunnen bieden op deze locatie.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!