Back Back Nieuws

Villa Thalia uitgaans- en eventlocatie opent haar deuren

28 november 2014
Nederland is vanaf 27 november een uitgaanslocatie rijker. Villa Thalia is compleet nieuw. Wat daar staat te gebeuren is volgens de organisatie nergens mee te vergelijken: ‘Geen dertien in een dozijn dinnershow maar een dinnershow waarbij je van de ene in de andere verbazing valt. Met 360 graden projecties, non-stopentertainment en dans/zang/acrobatiek van hoog niveau.’ De witte brigade staat onder supervisie van meesterkok François Geurds , sinds deze week in het bezit van drie Michelinsterren. Na 23.00 uur verandert Villa Thalia in een innercity club (25+) waar elk weekend een ander thema centraal staat. Nationale en internationale artiesten wisselen elkaar af.

Het beste van eigen bodem, elke eerste maandag van de maand in Villa Thalia. Een meezingavond met artiesten als Gerard Joling (8 december) en Nick & Simon (2 februari).

Eventlocatie
Op overige dagen is Villa Thalia te boeken als eventlocatie. Bedrijfslogo’s en andere
bedrijfsinformatie kunnen in de 360 graden projecties worden verwerkt. De directeur, de meest succesvolle franchisenemer of de jubilaris kunnen er speechen in de lucht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!