Villa Rietvink is klaar voor zakelijke marktVilla Rietvink is klaar voor zakelijke markt
Back Back Nieuws

Villa Rietvink is klaar voor zakelijke markt

13 september 2017

Na een grootschalige verbouwing waarbij alles is vernieuwd, is Villa Rietvink in Laren omgetoverd tot een prachtige en vooral luxe locatie voor exclusieve zakelijke bijeenkomsten.

Nieuwe rieten kap, nieuwe installaties, fris geverfde binnen- en buitenkant, compleet aangelegde tuin; de villa heeft een flinke renovatie ondergaan. 'De renovatie is uitgevoerd met behoud van identiteit, waardoor authentieke details nu nog beter tot zijn recht komen', vertelt Timo Kruft, eigenaar van de nieuwe locatie. 'De riante villa is hiermee geschikt gemaakt voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals congressen, seminars, vergaderingen, symposia en conferenties.'

De karakteristieke locatie biedt plaats aan circa 150 gasten en bestaat uit een grote plenaire zaal, mooie ontvangstruimtes en circa 15 luxueuze salons en kamers. Samen met high-end faciliteiten, gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en een uitstekende bereikbaarheid (aan de A1) is het een zeer geschikte plek voor exclusieve bijeenkomsten. 'We bieden bedrijven rust en ruimte in een stijlvolle en inspirerende omgeving en helpen bedrijven via onze luxe faciliteiten en foodbeleving om hun bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen', aldus Kruft.

Open dag

Kom het ontdekken en ervaren tijdens de open dag op vrijdag 29 september van 14.00 tot 19.00 uur. Natuurlijk leidt het team je graag rond door de villa en zorgen zij voor gezellig entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Meld je aan via de website.

Monumentale villa

Villa Rietvink werd gebouwd in 1926. Na verschillende functies als woonhuis en kantoorruimte raakte de villa in verval en stond de locatie zelfs op de lijst om gesloopt te worden. Een gezamenlijk burgerinitiatief voorkomt de sloop van de villa, met succes! Het leidt tot het aanwijzen van Villa Rietvink als gemeentelijk monument. Na een forse investering staat de villa er weer stralend bij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!