Back Back Nieuws

Vijf sterren gala in de Flint

12 november 2014
De Flint was afgelopen zaterdag het decor voor de prijsuitreikingen en het gala van  het SCENECS International Debut Film Festival. Dit festival biedt internationale startende filmmakers een platform om hun films te laten zien.

SCENECS werd dit jaar voor de 9e keer georganiseerd door festivaldirecteur en zelf ook filmmaker, Arya Tariverdi. De presentatie van de avond was in handen van acteur Christophe Haddad, onder andere bekend van zijn rol als Nick Sanders uit ‘Goeden Tijden Slechte Tijden’. Tijdens het theaterprogramma in de Rabobank Theaterzaal werden de filmprijzen the Dutch Golden Stone Awards uitgereikt. Meer dan 800 bezoekers en genodigden waren aanwezig. Tussen de uitreikingen door werden de gasten getrakteerd op een gevarieerd programma van dansgroepen, vuurspuwers en turnkampioene Renske Endel.

Make-over
Deze zomer hebben de entrees, het restaurant en de foyers van de Flint een make-over gekregen. Door de verbouwing zijn er extra (sub)zalen ontstaan, waardoor er nieuwe mogelijkheden worden geboden voor verhuringen. Het nieuwe restaurant, Trek theaterkeuken & café, ontvangt veel positieve reacties van bezoekers: ‘We hebben heerlijk en rustig gegeten’ en ‘Blij met deze nieuwe formule!’.

In de splinternieuwe foyer van het 1e balkon en in de VIP lounge verzorgden twee dj’s, waaronder Ferry Somogyi, de muziek op de feestelijke afterparty. SCENECS kijkt terug op een succesvol filmfestival met een grootse afsluiting. Het gala werd bekroond met vijf sterren in de rubriek ‘Bubbels’ van het AD.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!