Back Back Nieuws

Vijf jaar Oseven en vol plannen voor 2013

11 januari 2013
Een fantastische ‘Get Together’ in een landhuis in de omgeving van Utrecht waar op 7 januari vijf jaar Oseven gevierd werd. Aanwezig, 125 gasten. Oseven gaat zich in 2013 nadrukkelijk richten op de party- en eventmarkt. 'Met vernieuwende eventconcepten en food design, gewaagd en brutaal, verrassen wij onze gasten', aldus Oseven.

Nieuwe dinnershow '21 on Air'
Oseven neemt  de gehele culinaire invulling  van de  nieuwe, dynamische show in Studio 21: ‘21 On Air’, voor haar rekening. 'Deze feel good show brengt de magie van televisie naar het podium en kijkt in deze 21ste eeuw terug op memorabele momenten uit de afgelopen 60 jaar televisie.'

Make-over Passenger Terminal Amsterdam
Oseven heeft ook het Meeting & Congres Centre in de Passenger Terminal Amsterdam ingrijpend vernieuwd. Op het dakterras kun je nu ook buiten genieten van het uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Je komt Oseven dit jaar tegen op het ABN Amro World Tennis Tournament, CHIO, Van Nelle Ontwerpfabriek, Studio 21, Symphonica in Rosso, Passenger Terminal Amsterdam, GelreDome Arnhem en het Parkstad Limburg Stadion en diverse zakelijke evenementen en congressen. Tevens verlengt Oseven de samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. Maar daarover later meer.

Fotografie: Paula Romein

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!