Back Back Nieuws

Vijf hamers voor Beurs-World Trade Center

19 februari 2007
De organisatie van Het Erkende Congresbedrijf heeft aan het
Beurs-World Trade Center in Rotterdam 5 hamers toegekend, waarmee het zich voortaan een 5 hamercongresaccommodatie mag noemen.

Het Nationale Congres- en Vergaderclassificatiesysteem is bedoeld om klanten inzicht te bieden in het aanbod, diensten en kwaliteitsniveau van vergader- en congresaccommodaties in Nederland.

In Nederland zijn vele verschillende vergader- en congresaccommodaties. Het nieuwe classificatiesysteem biedt voor de klant een helder overzicht in de faciliteiten van de verschillende accommodaties. Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5. Eén hamer staat voor toegeruste maar eenvoudige bedrijven en vijf hamers staan voor de meest professionele en uitgebreide bedrijven. Het aantal hamers, dat het bedrijf is toegekend, zal ook worden aangegeven op verschillende boekingssites waardoor klanten met behulp van bepaalde zoekcriteria, snel en gemakkelijk een geschikte accommodatie naar wens kunnen vinden.

Het Nationale Congres- en Vergaderclassificatiesysteem is objectief en wordt uitgevoerd door Het Erkende Congresbedrijf onder auspiciën van de brancheorganisatie Vereniging Nederlandse Congres- en vergaderbelangen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!