Vierdaagsefeesten Nijmegen maakt eerste namen bekendVierdaagsefeesten Nijmegen maakt eerste namen bekend
Back Back Nieuws

Vierdaagsefeesten Nijmegen maakt eerste namen bekend

20 maart 2023

Op het grootste evenement van Nederland vind je ruim 40 podia met de breedst denkbare programmering. Ruim anderhalf miljoen mensen bezoeken het centrum van Nijmegen om zeven dagen lang te genieten van de bekendste hits van dit moment, de fijnste classics, nieuw te ontdekken bands en singer-songwriters, dance-, disco- en house-dj’s en muziek uit alle windstreken. Overdag vind je bovendien kinderprogramma’s, straattheater, lezingen en workshops. Elk podium van de Vierdaagsefeesten vormt een festival op zich. 

Populaire artiesten

Naar Matrixx Live aan de Kade ga je voor populaire namen als Flemming en Ch!pz. Matrixx at the Park is het domein voor artiesten als Paul Elstak, La Fuente, The Partysquad en The Boy Next Door. In de Molenstraat geniet je van Nederlandstalige muziek van onder meer Frans Duijts, John West en Jannes. 

Nieuwe muziek

Op het Valkhof Festival laat je je verrassen door nieuwe muziek van bands als ΣTELLA, Frankie and the Witch Fingers, Birds in Row, Geishas of Doom, Cloudsurfers en Kuunatic. In de Stevenskerk staan onder meer Sef, Elephant, Ndlovu Youth Choir en Ladaniva, in de Sint Jacobskapel Stephanie Struijk, Eli Goffa en Remmelt. 

Gezelligheid en covermuziek

Ga je voor de sfeer en coverbands? Dan kun je verschillende bands op verschillende plekken bezoeken, waaronder het Koningsplein, Faberplein, de Grote Markt, Hertogplein, Café Samson en Groots in de Grotestraat. 

Disco tunes

Smaakmarkt biedt onder andere Boomshakalak Soundsystem, Disko Disko en Diaspora. Park Kronenburg host Superstrings. Op Kelfkensbos vind je Disco Snolly, Fiesta Macumba en 80’s Verantwoord. Bij Credible: Coming Fout!, Flamingooos en Sweaty Disco. 

Grenzeloze muziekmix 

Grenzeloze mix Grenzeloos genieten is het bij De Kaaij met Mary Lee Familyband, Tornado Beat, The Happy Suspended, Rolling Beat Machine, Bunker, Terra Volta, Balkanova Orchestra en Vintage Black.Bij LUX staan in ieder geval The Etta James Experience en Hobnob Four. Op de Ramblas vind je onder andere Marshall Green & The Grey Men, Two of a Kind, TUTTI Live en Zoiets. 


Alle buitenpodia zijn vrij toegankelijk, alleen voor enkele binnenconcerten heb je een ticket nodig. Houd de Vierdaagsefeesten instagrampagina en het facebookevenement in de gaten voor de volgende update van nog meer fijne namen op de mooiste zeven dagen van het jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!