Vierdaagsefeesten lanceert compleet programmaVierdaagsefeesten lanceert compleet programma
Back Back Nieuws

Vierdaagsefeesten lanceert compleet programma

02 juni 2023

Van zaterdag 15 t/m vrijdag 21 juli wordt Nijmegen weer even de hoofdstad van Nederland: gedurende 7 dagen genieten ruim anderhalf miljoen bezoekers van het grootste evenement van het land. Het hoofdprogramma van de ruim 45 podia is nu compleet. De meer dan 1000 optredens zijn te vinden op de website en in de app van Vierdaagsefeesten. Om bezoekers wegwijs te maken in het enorme programma met de meest uiteenlopende muziekgenres, worden de highlights gepresenteerd in zeven thema’s.

Feestmuziek van nu

De bekendste artiesten van dit moment? Snollebollekes, Frans Bauer, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Henk Dissel, Robert Pouwels, Roy Donders en Stef Ekkel maken onderdeel van de line-up.

I love music

Onder meer op Valkhof Festival, in de Stevenskerk en bij Smaakmarkt vind je de beste rock, pop en indie van o.a. Sophie Straat, Ramkot en Robin Kester.

Uit je plaat

Zin om te dansen? Dat kan o.a. met Bizzey, Jonna Fraser, Joost van Bellen, Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, FeestdjRuud en hostings van Het Zusje van Debbie en Paul Elstak bij Matrixx at the Park, The Outdoor Club, Stadseiland Stek en Park Kronenburg.

Grenzeloos genieten

Bij onder meer De Kaaij, World Street Kitchen, Mariënburgplein, Valkhof Festival en Stadseiland Stek kun je genieten van muziek uit alle windstreken. Houd Amartey, Johan Bee, Bahram Karimi en verschillende DJ’s die draaien bij Bora Bora in de gaten.

Hits van alle tijden

Voor de fijnste covers en classics ga je onder meer naar Kelfkensbos Festival, Koningsplein, Faberplein, Grote Markt, Credible en Rade aan de Kade.

Verdieping

Toe aan wat anders? Ga dan op een van de citytours door Nijmegen, doe mee aan rollerdisco, yoga, graffiti workshop, skate + BMX workshop, disco robics workout, ga naar een lezing van Suzan Smit of Radboud Reflects, geniet van een bloemenregen, luister naar spoken word, abseil van de Stevenstoren, bekijk het straattheater, kom tot rust in de Health & Hightechlounge of bezoek een klassiek concert in de parkeergarage.

Alle podia van de Vierdaagsefeesten zijn vrij toegankelijk, alleen voor de concerten in de Stevenskerk en Sint Jacobskapel is een ticket nodig. Je route uitstippelen doe je het makkelijkste in de app, waar je kunt filteren op genre. Maak je eigen homepage met favoriete podia en optredens, je persoonlijke blokkenschema deel je met vrienden. Een druktemeter op de plattegrond helpt je met het vinden van een rustigere plek wanneer nodig.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!