Back Back Nieuws

Vier toonaangevende partijen lanceren Nationale Meeting Award

05 november 2015
MeetingMagazine.nl, MeetingReview.com, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie hebben hun krachten gebundeld en lanceren een nieuw initiatief; de Nationale Meeting Award, dé award voor de beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland
 
Alle locaties voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen in Nederland kunnen vanaf nu meedingen naar de Nationale Meeting Award, die in het leven is geroepen door vier toonaangevende partijen in de branche: MeetingMagazine.nl, MeetingReview.com, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie. Voor de editie van 2015 kan gestreden worden in drie categorieën, te weten: 
• Kleine locaties (Small); voor locaties met een capaciteit tot 50 personen
• Middelgrote locaties (Medium); voor locaties met een capaciteit van 51 tot 250 personen
• Grote locaties (Large); voor locaties met een capaciteit van meer dan 250 personen

Procedure
Om in aanmerking te komen voor de Nationale Meeting Award 2015 dient de locatie op 31 december 2015 over tenminste tien reviews te beschikken op reviewplatform MeetingReview.com. Zodra een locatie over tien reviews beschikt ontvangt zij een vragenlijst van de organisatie met daarin een overzicht van kwaliteitseisen waaraan de locatie moet voldoen. De lijst is opgesteld door de Congres- en Vergaderclassificatie. In januari 2016 zullen de genomineerde locaties onaangekondigd bezoek krijgen van de vakjury. Op basis van de gemiddelde waardering van klanten op MeetingReview, het voldoen aan de kwaliteitseisen van de Congres- en Vergaderclassificatie en de mysteryvisits van de vakjury zullen de winnaars van de Nationale Meeting Award 2015 per categorie worden bepaald. 

De winnaars van de Nationale Meeting Award 2015 worden op 18 februari 2016 tijdens een feestelijke award uitreiking op vakbeurs EvenementContact bekend gemaakt. 

De vakjury voor deze eerste editie van de Nationale Meeting Award bestaat uit: 
• Michiel Smilde van Eventerim
• Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl
• Trees Overkamp van Cygnea
  
Publieksprijs
Naast de vakjuryawards zal er voor de editie van 2015 in nog twee categorieën gestreden kunnen worden, te weten: 
• De ‘Warme Deken’ award voor de beste gastheer of gastvrouw van 2015
• De Meest Bijzondere Locatie voor een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsevent
De winnaars van deze twee awards zullen door het publiek worden gekozen door middel van online voting. De inschrijving voor deze twee categorieën loopt tot 31 december 2015. Gedurende de maand januari 2016 kan het publiek vervolgens een stem uitbrengen op haar favoriet op de website nationalemeetingaward.nl.

Cliniclowns
Om deel te nemen aan de Nationale Meeting Award betalen locaties inschrijfgeld van respectievelijk € 25,- (Small), € 50,- (Medium) of € 100,- (Large). Het inschrijfgeld zal volledig ten goede komen aan een goed doel. Voor de editie van 2015 heeft de organisatie er voor gekozen om het inschrijfgeld te doneren aan Cliniclowns Nederland.

Tijdens de award uitreiking op 18 februari zal hiervoor een cheque aan Cliniclowns worden overhandigd.
   
Kijk op nationalemeetingaward.nl voor meer informatie en de aanmeldprocedure of neem telefonisch of via jordey@vanmunstermedia.nl contact op met Jordey de Joode van MeetingMagazine.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!