Back Back Nieuws

Vier prijzen voor HMSHost op Horecava

17 januari 2015
Horeca-exploitant HMSHost heeft op de Horecava vier prijzen in de wacht gesleept bij de kookwedstrijd ‘Lekkerste Broodje’. Al tijdens de voorbereidingen liepen de spanningen hoog op. Vanaf de eerste voorrondes wordt er al gestreden om de grote titel. Wie wordt dit jaar de winnaar van het ‘Lekkerste Broodje van Nederland?’ De wedstrijden tijdens de Horecava worden zoals altijd opgedeeld in verschillende categorieën; Horeca, Catering, Lekkers Anders en het lekkerste  kindermenu.

Smokey Surprise
Chin Dong Yi, werkzaam bij HMSHost Schiphol, won met zijn broodje ‘Smokey Surprise’ de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’. De wedstrijd  ‘Lekker Anders’ draait om het maken van een warm of koud belegde broodcreatie, gemaakt door medewerkers met een verstandelijke beperking. Het winnende product van Chin Dong Yi bestond uit een spekbroodje met langzaam gegaarde pulled pork en een smoked marinade. Kort voor het uitserveren werd het product nog even kort gerookt en speciaal verpakt waardoor de typische rooksmaak extra tot uiting kwam. Collega Said Belhamadi sleepte de 3e prijs in de wacht bij de categorie ‘Lekker Anders’.

Andere prijzen
Richard Theisen, Store Manager van HMSHost en drijvende kracht achter het hele HMSHost team tijdens de wedstrijden, mocht de 2e prijs in ontvangst nemen bij het lekkerste kindermenu. Ook Kim Delissen, werkzaam bij Dakota’s Restaurant & Bar op Schiphol, heeft een beker gewonnen. In de categorie Horeca heeft zij de sponsorprijs van Carl Siegert gewonnen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!