Back Back Nieuws

Vier nieuwe bureaupartners voor 27Names: Nu actief in 20 landen

03 maart 2015
27Names, het internationale live-communicatiebureau breidt uit en werkt samen met vier nieuwe bureaupartners uit de UK, Slowakije, Tsjechië en Turkije.

Lokale kennis
27Names kan met deze aanvulling zijn expertise op het gebied van live-communicatie toepassen in inmiddels 20 Europese landen. Dankzij lokale kennis kan worden ingespeeld op specifieke wensen en gebruiken die per land kunnen verschillen.  

Efficiency
'Niet alleen ons geografisch bereik wordt groter, met een multinationaal team van bureaus kunnen we de Europese projecten van onze klanten op een efficiënte manier vormgeven,' aldus Christine van Dalen, mede-oprichter van 27Names en eigenaar van het Bureau voor Reuring.

Award-winning bureaus
De kersverse 27Names bureaupartners hebben allen een bewezen track record, met diverse awards en prijzen en een indrukwekkende klantenlijst. 27Names Tsjechië en Slowakije wordt vertegenwoordigd door Creative Pro. Dit bureau kreeg onlangs 4 EuBea awards toegekend en behaalde de tweede plaats voor Best European Agency. Atölye, gevestigd in Istanbul, is de Turkse bureaupartner en in 2014 winnaar van de EuBea award voor ‘Best Public Event’. Bureaupartner in de UK is Verve GB, een dochter van Verve The Live Agency, het grootste onafhankelijke event- en brandactivatiebureau in Ierland.

Doel in zicht!
Met deze recente expansie komt het doel van 27Names om in alle Europese landen een vertegenwoordiging te hebben, langzaam maar zeker in zicht.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!