Vier kerst in de zomer bij Berghotel AmersfoortVier kerst in de zomer bij Berghotel Amersfoort
Back Back Nieuws

Vier kerst in de zomer bij Berghotel Amersfoort

26 juli 2021

Deze zomer organiseert het Berghotel een Zomer Kerstdiner. Kerst in 2020 was voor velen niet zoals men het feest het liefste viert. Voor ieders veiligheid werd het Kerstdiner binnen het eigen huishouden gevierd. Daarom biedt het Bergteam haar gasten de unieke kans om Kerst op 21 augustus 2021 met familie en vrienden in te halen, maar dan wel met een zomerse twist.

Zomer & kerstfeer in één

Op zaterdag 21 augustus tovert het Bergteam het hotel om tot een zomers Kerstparadijs. De warmste huiskamer van Amersfoort ruilt de glühwein in voor sangria en tuigt de kerstboom ondersteboven op. Zowel de zomersfeer als de kerstsfeer mag niet ontbreken en de gasten worden dan ook verzocht om als de mooiste versie van zichzelf te arriveren. 'Kerst is een feest van verbinding en op de Berg pakken wij tijdens de feestdagen graag groot uit. Welcome Home is nu meer dan ooit van toepassing en wij kijken ernaar uit om Kerst samen met onze gasten in te halen.' aldus Thomas van Arkel, Directeur & Gastgever Berghotel.

 

Speciaal Zomer Kerst Menu

Het Bergteam serveert een vier- en vijfgangen Kerstdiner met bijpassend wijnarrangement en ook aan de kids is gedacht met een Kinderkerstmenu. Wie te gast wil zijn bij het Zomer Kerstdiner op de Amersfoortse Berg kan tot woensdag 18 augustus reserveren op Berghotel.nl. Het Berghotel gaat hierbij voor de volledige Kerstbeleving en zou het zeer waarderen als iedere gast zich op zijn/haar mooist heeft gekleed. Het belooft een onvergetelijk culinair diner te worden en een unieke ervaring, zoals men van het Berghotel mag verwachten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!