Back Back Nieuws

Vier de vrijdagmiddagborrel in Wintercafé Nova Zembla

12 oktober 2016
Op zoek naar een locatie en een programma voor de vrijdagmiddagborrel, het jaarlijkse personeelsfeest, het eindejaarsfeest of de Kerstborrel? Sportief evenementenbureau PBN opent in de wintermaanden op het strand van IJmuiden Wintercafé Nova Zembla. Een paviljoen met een privé-strand, waar de gasten 's avonds de sterren kunnen bewonderen, terwijl ze marshmallows opwarmen boven het kampvuur. In het paviljoen zijn er allerlei hapjes en drankjes, kunnen de bezoekers hun eigen hamburgers op de barbecue bereiden en zorgt een XXL Pubquiz of de knock out show met teamopdrachten voor interactie en hilariteit.

Wintercafé Nova Zembla is een oergezellig strandpaviljoen aan het Kennemermeer, waarin het goed toeven is bij de open haard. Wie het paviljoen boekt, heeft de locatie helemaal voor zichzelf. Met een mooi privé-strand erbij, want er zijn geen buren. 
Wintercafé Nova Zembla hanteert vriendelijke all inclusive prijzen voor groepen tot 80 personen. Het programma start doorgaans rond een uur of vijf 's middags, duurt gemiddeld zo'n 3,5 uur en is inclusief onbeperkt bier, wijn en fris en hapjes. De XXL Pubquiz met allerlei vragen (over het bedrijf), activiteiten en uitdagingen zorgen voor een speels competitie element en vooral voor fun.

De locatie ligt op een half uur rijden van Amsterdam. Het programma kan met enkele uren verlengd worden en kan optioneel uitgebreid worden met een bittergarnituur, een meergangen menu en een DJ. In dat geval is overnachten ook een optie. Dat kan in een hotel op honderd meter afstand van het Wintercafé.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!