Back Back Nieuws

Vier Bilderberg hotels gastheer van karavaan 'Expeditie Geluk'

18 september 2013
In ons land krijgen bijna 400.000 kinderen te maken met armoede en ernstige problemen. Voor hen is geluk niet vanzelfsprekend. Daarom trekt er nu gedurende twee maanden een team van expeditie-atleten door ons land om op tal van plaatsen geluksevenementen uit te voeren en om aandacht te vragen voor de problematiek van deze kinderen. Expeditie Geluk is een initiatief van o.a. Nationaal Fonds Kinderhulp. Bilderberg ondersteunt het initiatief; zo leveren vier Bilderberg hotels overnachtingen en diners aan atleten en organisatie langs de route.

Samenwerking
Het Nationaal Fonds Kinderhulp en Bilderberg werken al sinds 2005 nauw samen. Gezamenlijke projecten zijn onder meer het boek 'Koken met Kinderen', de actie 'Wensboom' en het 'Kinderhulpweekend'. En nu ‘Expeditie Geluk’ waarbij Bilderberg overnachtingen en diners sponsort aan de atleten en de organisatie langs de expeditie route. ‘Wij zijn verheugd dat we weer een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp kunnen ondersteunen. In de 8 jaar dat wij samenwerken met Nationaal Fonds Kinderhulp merken wij dat de initiatieven in onze hotels en de inzet van onze medewerkers altijd enorm worden gewaardeerd door onze gasten,’ aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.

Duurzaam
Bilderberg kiest ook op andere fronten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duurzame bedrijfsvoering. De certificering van alle hotels met het milieukeurmerk Green Key (wereldwijd hét duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties), de invoering van het gezondheidsprogramma 'Bilderberg Vitaal' en het inzetbaarheidsplan 'On the Move' voor medewerkers zijn hier onderdeel van.

Expeditie Geluk 
Als op 13 november de Expeditie Geluk eindigt op het Binnenhof in Den Haag, 
hebben de expeditieleden, bestaande uit atleten onder leiding van Philip de Roo en Marianne van der Steen, een tocht van 62 etappes en 1.600 kilometer achter de rug.

Expeditie Geluk te gast bij Bilderberg 
Vanaf 25 september is de karavaan te gast bij de volgende Bilderberg Hotels:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!