Verticaal is het nieuwe 1,5-meter moraalVerticaal is het nieuwe 1,5-meter moraal
Back Back Nieuws

Verticaal is het nieuwe 1,5-meter moraal

08 juni 2020

Bij Rooftoplocatie HoogtIJ hebben ze een antwoord gevonden voor de problemen op het gebied van de 1,5-meter afstand. Deze zomer wordt er voor het derde jaar op rij het borrel- en dinerfeest Groovy Tables georganiseerd, een combinatie van entertainment, Big Green Eggs, livemuziek, koude biertjes, lekkernijen, frisse wijn en cocktails met een waanzinnig uitzicht over de stad. Dit jaar is het thema ‘Groovy Picnic Tables’ waarbij de tafels op gepaste afstand van elkaar worden geplaatst.

Verticale afstand

Organisator De Artiesten wilde toch eens kijken of er niet meer plekken gecreëerd konden worden dan die 24 die het nu met de 1,5-meter en maximaal 30 personen, kwijt kon op het dakterras. De oplossing: een verticale afstand van 1,5-meter.

Groovy Tables

Er wordt bij Groovy Tables niet alleen met het meetlint van links naar rechts gemeten, maar juist ook van boven naar beneden. Met deze verticale afstand van 1,5-meter, wordt het afstandsprobleem opgelost door het gebruik van twee umpire stoelen die met een vernuftig tafelblad met elkaar worden verbonden waardoor er zo een borrel-dinerplek voor 2 ontstaat.

Loveseats

De seats worden door De Artiesten in productie genomen om de Nederlandse horeca te helpen met de 1,5-meterproblematiek. Zorgen wat betreft omvallende glazen worden opgelost met speciale houders in het tafelblad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!