Verrassingsreis in het MuzieumVerrassingsreis in het Muzieum
Back Back Nieuws

Verrassingsreis in het Muzieum

14 juni 2018

Op verrassingsreis met het muZIEum. Van 7 juli t/m 2 september is het weer zomervakanZIE in het muZIEum. Zoals de bezoekers gewend zijn, ervaart men zélf hoe het is om niets te kunnen zien. Naast een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute, staan de bezoekers in de zomervakantie voor een zomerse uitdaging: blind op vakantie, maar waar gaat de reis heen?

Bestemming onbekend

Op vakantie met het muZIEum, maar waar naar toe? Dat is een verrassing! Zoals de gids zal vertellen, is er op vakantie niet alleen van alles te zien, maar vooral ook heel veel te voelen, ruiken, proeven en horen. Op welke manier wordt een vakantie beleefd als alleen deze zintuigen tot beschikking zijn? Het geruis van de zee op de achtergrond en de warmte van de zon, veel meer is er niet nodig om in de vakantiestemming te raken.

Waar de reis naar toe gaat, ontdekken de bezoekers door middel van verschillende opdrachten. Hoe is het om geblinddoekt in het pikkedonker een koffer in te pakken en bij welk land hoort de inhoud van deze koffer? Raad de bezoeker de bestemming binnen de tijd? Dan maakt men ook nog kans op een klein prijsje. Ook praktische zaken komen aan bod. Welke uitdagingen komen kijken bij het opzetten van een tentje of oppompen van een luchtbed in absolute duisternis? Op deze vragen krijgt de bezoeker antwoord tijdens deze zomerse activiteit waarbij zintuigen op scherp staan.

Op vakantie met..

Deze activiteit is van 7 juli t/m 2 september te boeken in combinatie met een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute. Zet een bezoek aan het muZIEum volledig in het teken van de zomer en boek de donkerbeleving 'Op vakantie met...'. Is er mooi weer voorspeld? Ga dan mee op pad met de Expeditie ribbelroute en geniet (slechtziend) van het zonnetje, de fluitende vogeltjes en het bruisende stadscentrum van Nijmegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!