Veronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes HospitalityVeronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality
Back Back Nieuws

Veronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

14 september 2020

Veronique van Bree is de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality en daarmee verantwoordelijk voor Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJDSERF in Westelbeers. ‘In deze tijd moeten we ondanks beperkende maatregelen uitgaan van de mogelijkheden. Een hoge gasttevredenheid en tevens medewerkerstevredenheid blijven het belangrijkste. Wanneer er dan een rem gaat op de ontwikkelingen waar Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF middenin zaten, is het zoeken naar alternatieven. Beide teams zijn gelukkig ontzettend gemotiveerd om de mogelijkheden die er zijn verder vorm te geven, dat geeft energie’, aldus Veronique.

Jaren ervaring

Van Bree heeft zowel nationaal als internationaal vele jaren ervaring binnen de hospitalitybranche. Ze is onder andere jaren werkzaam geweest voor Bilderberg en voor PPHE heeft ze 5 jaar de leiding gehad over Park Plaza Eindhoven. Vanuit destijds haar rol als voorzitter van het Eindhovens Hoteliers Overleg heeft ze daarnaast een actieve bijdrage geleverd aan de stad en maatschappelijke doelen.

MVO

‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van deze twee locaties. Het spreekt mij aan om ook met deze opdracht aan de slag te gaan. Opbrengsten komen via de Joannes Bosco Stichting ten goede aan het behoud van cultureel erfgoed en ideëel doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.’

Veelzijdigheid

‘Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de veelzijdigheid van beide locaties. Niet alleen de kwaliteit en service richting hotelgasten hooghouden maar ook het vergroten van restaurant- en terrasbezoek zie ik als een uitdagende ontwikkeling bij Landgoed Huize Bergen. Er zijn al veel stappen gemaakt op het gebied van culinair genieten. Daarnaast is er op beide locaties ruimschoots ervaring in het faciliteren van een zakelijke bijeenkomst of onvergetelijke bruiloft. EIGENTIJDSERF heeft daarnaast een uitgebreid aanbod aan vergaderfaciliteiten buiten. Samen met de teams ga ik kijken naar waar wij ook op dat gebied nog meer kunnen gaan bieden’, besluit Van Bree.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!