Vernieuwde zalen Claus groot succesVernieuwde zalen Claus groot succes
Back Back Nieuws

Vernieuwde zalen Claus groot succes

13 juni 2018

Claus in Hoofddorp blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. The Farmhouse, vroeger een van de stallen van de Mentzhoeve boerderij, is nu een karakteristieke ruimte met hoog dak en authentieke balken. Op het landelijke terras staat een indrukwekkende Zuid-Afrikaanse braai voor een heerlijke barbecue. In IJzeren Frits ervaren gasten het 'sociëteitsgevoel' met onder andere comfortabele zithoeken, (selfservice) pantry en vergader/biljarttafel. De afgelopen maanden zijn beide zalen volledig gerenoveerd en vernieuwd. De zalen worden al veelvuldig gebruikt en zijn enthousiast ontvangen door gasten.

The Farmhouse

Een karakteristieke ruimte voor evenementen tot 150 personen met een grote openhaard en directe toegang tot het landelijke en idyllische terras. Gasten komen hier samen voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst, voor een high-end presentatie of heerlijke barbecue op de Zuid-Afrikaanse braai.

IJzeren Frits

Een multifunctionele ruimte voor vergaderingen, presentaties, gezellige borrels, workshops, trainingen en private diners tot 50 personen en heeft twee verdiepingen. De begane grond is ingericht met comfortabele zithoeken, een (selfservice) pantry, whiteboard, 75 inch TV, vergadertafel die omgebouwd kan worden tot biljarttafel en zelfs een vintage platenspeler met platen van Frits. De eerste verdieping is een inspirerende ruimte en gestyled als oude sportruimte met boksbal, ringen, een bok en klimrekken. Daal naast de ingang van IJzeren Frits af naar de kleine kelder die te gebruiken is als speakeasy of voor een proeverij.

De naam van de zaal is geïnspireerd op de grondlegger van de boerderij, Arnoud Hendrik van Wickevoort Crommelin, bijgenaamd 'IJzeren Frits'. Zijn belangstelling voor de paardensport en jacht is grondslag geweest voor de inrichting van de ruimte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!