Vernieuwde Woudvleugel bij WoudschotenVernieuwde Woudvleugel bij Woudschoten
Back Back Nieuws

Vernieuwde Woudvleugel bij Woudschoten

06 september 2022

Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om de gehele Woudvleugel te vernieuwen! De Woudvleugel is de congresvleugel van Woudschoten. De naam Woudvleugel is gekozen vanwege de unieke locatie. Alles in de Woudvleugel kijkt uit op het bos, het woud van Woudschoten. De afgelopen maand is de Woudvleugel gerestyled en is de natuur van buiten, binnen nu nóg meer voelbaar!

Zo is de foyer, het hart van de congresvleugel, voorzien van knusse zitjes en veel groen. Door de speelse en flexibele indeling is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar. Als ontvangstruimte, lunchlocatie of als standruimte. Alle zalen zijn o.a. voorzien van nieuwe aankleding en ledverlichting wat voldoet aan de hoogste standaarden voor werklicht.

Buitenruimtes

Op de bovenverdieping is een prachtig dakterras ingericht. Heeft u de grote zaal exclusief geboekt, dan krijgt u dit dakterras er automatisch bij! Bij de vijver zijn plekken gecreëerd om midden in de natuur even kort te overleggen of een heerlijk kopje koffie te drinken.

Uw congres bij Woudschoten?

Ook voor jouw congres heeft Woudschoten mogelijkheden tot 350 personen. Exclusiviteit van de hele Woudvleugel is ook mogelijk met een grote plenaire zaal, diverse subzalen, een eigen foyer met standruimte en een eigen garderobe.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen biedt Woudschoten een sfeervolle accommodatie voor groepen, zeer compleet met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Woudschoten is uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten maar ook als sfeervol hotel voor een ontspannen weekendje weg. Het enige dat je hoeft te doen, is je concentreren op het doel van jouw verblijf. Woudschoten verzorgt de rest. Dat is dé natuur van Woudschoten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!