Vernieuwde website CLC-VECTA Vernieuwde website CLC-VECTA
Back Back Nieuws

Vernieuwde website CLC-VECTA

20 maart 2018

CLC-VECTA heeft op haar compleet vernieuwde website een online platform gecreëerd dat optimaal invulling geeft aan de rol van kennis- en inspiratieplatform voor live communicatie die CLC-VECTA inneemt.

'We zijn ondernemend, onderzoekend, verbindend, inspirerend en een echte kennispartner voor onze leden en de branche. Om dat te laten zien aan wie ons nog niet (goed) kent en onze rol verder te kunnen optimaliseren, hebben we, samen met onze preferred supplier EventOPlanner, een frisse, responsive en zeer gebruikersvriendelijke website gecreëerd met een schat aan waardevolle content,' aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Gebruikersgemak & functionaliteiten

Bij de ontwikkeling en realisatie van de website stond het verbeteren van het gebruikersgemak centraal. Mede op basis van input van leden, zijn zowel de technische functionaliteiten als het design volledig hernieuwd en alle teksten herzien. Passend bij de vereniging waartoe CLC-VECTA is uitgegroeid. De meest zichtbare en merkbare wijzigingen volgens CLC-VECTA:

  • Er is gekozen voor een nieuwe structuur; alle kennis & informatie is op basis van onderwerp / thema overzichtelijk gebundeld op één plek
  • Om leden nog beter te kunnen profileren naar (potentiële) opdrachtgevers is de Ledenzoeker geoptimaliseerd
  • De website bevat een Ledenportal waar leden exclusief voor hen beschikbare content overzichtelijk op één pagina terugvinden

Alle feedback is welkom

Van functie tot design, alle feedback is welkom! CLC-VECTA nodigt bezoekers dan ook van harte uit tips, vragen en/of opmerkingen te delen via info@clcvecta.nl.

Over CLC-VECTA

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment. Als kennispartner voorziet CLC-VECTA leden van relevante kennis & informatie en ondersteuning met eerstelijnsadvies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!