Back Back Nieuws

Vernieuwde Sneeuwattractiepark Skidôme opent in september

09 juni 2011
Het vernieuwde Sneeuwattractiepark Skidôme zal vanaf september de deuren openen voor het grote publiek. De voorheen drukbezochte skihal gaat zich volledig richten op de behoeftes van de consument en zorgt ervoor dat de gast altijd voldaan naar huis gaat.

 

Dromen en wensen

De beleving, daar draait het om bij het Sneeuwattractiepark te Rucphen. Het Sneeuwattractiepark laat de beleving terug komen door het gehele park te thematiseren in een winterse sneeuw en ijswereld. De thematisering is volledig overgelaten aan de architect Geoffrey Wijn van de BPR Groep, die de dromen en wensen volledig omzet in werkelijkheid.

 

Europese primeurs

Naast de diversiteit van de pistes gaat het Sneeuwattractiepark verder en hebben ze de beschikking over een aantal Europese primeurs. Zo biedt Skidôme met de eerste icekartbaan en indoor slee/tube baan van Europa de klant de mogelijkheid om met hoge snelheid door de ijzige bochten te glijden en driften. Naast de bovenstaande activiteiten krijgt Sneeuwattractiepark Skidôme ook de beschikking over een volledig gethematiseerd bowlingcentra en een glowgolfpark.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!