Back Back Nieuws

Vernieuwde plenaire zaal Rijtuigenloods in gebruik genomen

28 september 2015
De Rijtuigenloods heeft onlangs haar plenaire zaal verbouwd. De nieuwe indeling zorgt voor betere zichtlijnen naar het grote scherm. Daarnaast kan de ruimte nu worden afgesloten met 3 industriële houten loodsdeuren van 5 meter hoogte.

Afgelopen week is de nieuwe zaal al volop in gebruik genomen met events voor o.a. Dynamo, My Business Media en Bureau NVRG. ‘Dit jaar hebben we voor het eerst ons jaarlijkse PlanMen Workforce Management congres gehouden in De Rijtuigenloods. Wij waren aangenaam verrast door de nieuwe plenaire zaal, waarin wij een drietal mooie sessies hebben gehouden met bijna 600 aanwezigen. De ruimte, de audio, de belichting, een top volledig plaatje,’ zegt Madelon Holleboom-Lucas – PlanMen.

Faciliteiten
De audiovisuele middelen zijn grotendeels vernieuwd en uitgebreid om opdrachtgevers een hoogstaande AV-kwaliteit te kunnen bieden. Full HighDefinition projectie op een grootbeeldscherm van 8 meter breed (16:9-formaat) zorgt dat presentaties volledig tot hun recht komen.

Een twintigtal hangende fabriekslampen verlichten de zaal en zorgen voor een heel mooie authentieke ‘look’. Daarnaast is er duurzame LED-verlichting aanwezig die is in te stellen in elke gewenste kleur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!