Back Back Nieuws

Vernieuwde Party Rent App - inspireren, samenstellen, delen

13 juli 2016
De Party Rent App voor Android tablets en iPads heeft een verjongingskuur ondergaan. Optisch, functioneel en inhoudelijk sterk verbeterd, staat de App na de relaunch garant voor nog meer inspiratie.

Veel nieuwe sfeerfoto’s van producten en event settings en veel verrassende trends en stijlen. De App voorziet in regelmatige updates van producten, settings op locatie, trends, stijlen en company info. Wisselende moodboards met diverse stijlen en concepten geven inspiratie bij de vormgeving van uiteenlopende events. Met één klik op de like-button worden afbeeldingen toegevoegd aan het favorieten-moodboard, maar de gebruiker kan vanzelfsprekend ook eigen moodboards samenstellen. Ideeën worden verzameld, beeldend samengesteld en kunnen worden gepresenteerd of gedeeld per mail. Verder is er de mogelijkheid op korte termijn inzicht te krijgen in een budgetoriëntatie en vanzelfsprekend een afspraak te maken met één van de adviseurs.

Online en print vullen elkaar aan
Met de relaunch van de Party Rent App bouwt de event-supplier haar mobiele inspiratie- en presentatietools verder uit. Met de onlangs uitgegeven catalogi Master Collection, Catering Selection, Event Classics en het totaaloverzicht Product Prisma heeft Party Rent zijn portfolio verder uitgebreid, zowel online als in printvorm. De vernieuwde gratis Party Rent App voor tablets vindt u in Google Play en in de App Store.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!