Back Back Nieuws

Vernieuwd Postillion Hotel breidt vergader- en congrescapaciteit flink uit

04 november 2015
De afgelopen maanden heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Ooit werd hier de eerste vestiging van Postillion Hotels geopend, toen nog onder de naam MotoResto. Nu heeft het moderne business hotel, dat volledig is gerenoveerd in 2010, een extra metamorfose ondergaan. Met name de congreszalen zijn uitgebreid, waardoor Postillion Hotel Utrecht Bunnik nu een capaciteit biedt voor 1500 personen. Afgelopen week is de verbouwde vestiging officieel heropend door Burgemeester Ostendorp van Bunnik.

Van MotoResto naar Postillion Hotel
In 1959 werd de eerste MotoResto – het eerste wegrestaurant van Nederland – geopend aan de Rijksweg in Bunnik. Toen al een vooruitstrevend concept, nu uitgegroeid tot een van de meest bezochte zakelijke locaties van Nederland. Na verschillende naamswijzigingen en een volledige renovatie in 2010 in zowel interieur als exterieur, werd het huidige Postillion Hotel Utrecht Bunnik in 2012 en 2013 uitgeroepen tot Beste Congreslocatie van het Jaar. Om in alle behoeften van de zakelijke reiziger te kunnen blijven voorzien is er deze zomer een uitbreiding van de zalen gerealiseerd. Hierdoor biedt Postillion Hotel Utrecht Bunnik maar liefst 30 moderne, flexibele zalen en een grote foyer voor stands en cateringmogelijkheden.

Feestelijke opening
Afgelopen week is de vestiging officieel heropend door de burgemeester van Bunnik, de heer H.M. Ostendorp. Het vernieuwde Postillion Hotel Utrecht Bunnik heette honderden zakenrelaties welkom om de nieuwe zalen te bezichtigen, met elkaar te netwerken en te genieten van culinaire hoogstandjes en drankjes tijdens de feestelijke borrel. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!