Back Back Nieuws

Vermoeid van vliegreis? Lekker douchen op Schiphol

12 maart 2007
Uniek in Europa: douchen op een vliegveld. Sinds kort biedt HMSHost Schiphol Airport de mogelijkheid om na de vliegreis te douchen op Schiphol. HMSHost Schiphol Airport is de grootste horeca-exploitant op de Luchthaven Schiphol. Achter de douane zijn 21 persoonlijke doucheruimtes compleet vernieuwd en aangepast aan de hedendaagse wensen. Zo speelt HMSHost nog beter in op de behoefte van de mondiale passagier.

De modern zwart/wit betegelde doucheruimtes beschikken over aantrekkelijk sanitair zoals
een royale douche, een eigen toilet, een grote wastafel, een föhn, een handdoek, zeep en shampoo. Na een vermoeiende vlucht of gedurende een wachtperiode kan de passagier zich in deze doucheruimtes opfrissen. De douches die uniek op Schiphol en zelfs in Europa zijn, bevinden zich bij Hotel Mercure Schiphol Terminal.

Uniek is dat zowel het hotel als de doucheruimtes zich achter de douane, in Lounge 3, in de
Terminal op Schiphol bevinden. Voor een bezoek aan deze locaties heeft men dan ook een
paspoort en een ticket nodig. De prijs voor het gebruik van deze doucheruimte bedraagt
€ 15,-.

Ronald Loendersloot, General Manager van HMSHost Schiphol Airport, onderstreept: "Met het aanbod van deze doucheruimtes dragen wij zeker bij aan de invulling van de Schiphol Airport City gedachte. Het verblijf op Schiphol wordt door dit product, zeker voor intercontinentale reizigers en passagiers in transfer, meer ontspannen en daarom prettiger. Ons motto is ‘Making the travelers day better’, dit draagt hier zeker toe bij."

HMSHost is een volledige dochter van Autogrill S.p.A, wereldwijde marktleider in het bieden van restauratieve voorzieningen op luchthavens, stations, langs snelwegen en in winkelcentra. Autrogrill opereert in maar liefst 29 landen met meer dan 4500 verkooppunten op 979 locaties waar 51.000 werknemers meer dan 800 miljoen gasten verzorgen. In Europa is HMSHost vertegenwoordigd op luchthavens in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland.

HMSHost Schiphol Airport exploiteert zo’n 60 verkooppunten variërend van cafés, restaurants, foodcourts en zelfs een hotel. Deze locaties zijn 365 dagen per jaar geopend
waarvan een aantal locaties zelfs 24 uur per dag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!