Back Back Nieuws

Vermaat Partyservice verzorgt nieuwjaarsbijeenkomst Sanquin Bloedvoorziening in het Spoorwegmuseum

23 januari 2014
Vermaat Partyservice heeft op 11 januari 2014 in samenwerking met Quatro organisatie & communicatie de nieuwjaarsbijeenkomst van Sanquin Bloedvoorziening mogen verzorgen  in het Spoorwegmuseum. In een prachtig Winterwonderland werden 2.500 medewerkers en partners getrakteerd op een gevarieerde avond.

‘Een mooi voorbeeld van partnership waarbij communicatie, catering en locatie perfect met elkaar in balans zijn gebracht, met als resultaat 2.500 lachende gezichten en een ontvangst waar nog lang over wordt nagepraat’ vertelt Boudewijn de Waard van Vermaat Partyservice.

Winterwonderland sfeer
Direct vanaf het begin werden de gasten meegenomen in de sfeer van Winterwonderland. Zo werd men ontvangen met een welkomstcocktail gepresenteerd in een transparante ‘sneeuwbal’ voorzien van een feestelijk rietje met een marshmallow. Tevens kreeg men een hapje aangeboden in de vorm van een sneeuwballetje gemaakt van gedroogd fruit en kokos.

Buffetten
Vanaf 27 decoratieve buffetten werd voor elk wat wils aangeboden. Een kleine greep uit het winterse assortiment; een stamppotje hutspot met mini gehaktballetjes, een bietensoepje met rookworst, wildschotel met winters garnituur van chocola en peperkoek en tot slot diverse zoete lekkernijen waaronder griesmeelpudding met bessensap en slagroom.

Naast de glühwein en warme choco, kon men bij de bierbar terecht voor een Winterbockje. Diegene die van een mooi glas wijn hield, kon deze bij de sommelier komen proeven. Terwijl iedereen aan het dansen was, werden in de entree van het museum een 4-tal koffie-piaggio’s opgesteld. Bij vertrek kregen de gasten een ‘coffee to go’ en een fruitkoek mee voor in de bus.

Resultaat
‘De positieve energie die deze avond heeft losgemaakt, draagt bij aan de saamhorigheid, verbondenheid en tevredenheid van de medewerkers van Sanquin. Een geweldig resultaat!’ aldus Martinet Constant - Quatro organisatie & communicatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!