Verlovingsringen trends voor 2023Verlovingsringen trends voor 2023
Back Back Nieuws

Verlovingsringen trends voor 2023

15 september 2023

Verlovingsringen symboliseren oneindige liefde en brengen elk jaar nieuwe, intrigerende ontwerpen met zich mee. Nu het seizoen van verandering nadert, is dit een ideaal moment om ook in je romantische leven een frisse start te maken. Duik mee in de stijltrends van het jaar en bezegel je liefde met een ring door VANBRUUN.

 

Droom je van een diamant?

De trend van bijzondere slijpvormen is terug, dat wil zeggen, alle vormen behalve de traditionele ronde zijn weer helemaal in. Deze slijpvormen bieden een scala aan designs, glans en stijlen waardoor er voor iedere smaak een adembenemende diamant te vinden is. Vooral de ovale en smaragdvormige slijpvormen zijn nu erg in trek.

Swing alsof het 1925 is

De pracht van vintage en Art Deco blijft fascineren. De fijne details, granenranden en geometrische patronen stralen een eeuwige schoonheid uit die ons terugneemt naar de bruisende jaren '20.

Bloeiende aanzoeken

Laat de romantiek opbloeien met ringen die geïnspireerd zijn op de flora van Moeder Natuur. In 2023 zien we verlovingsringen die met hun intrigerende ontwerp een knipoog geven aan de natuur. Edelmetalen, diamanten en edelstenen vormen samen composities die doen denken aan bladeren, wijnstokken en bloemen.

Minimalistisch en Stijlvol

De strakke, Scandinavische look is nu toegankelijker dan ooit met een minimalistische verlovingsring. De hedendaagse stijl is veelzijdig en de kans dat je erop uitgekeken raakt, is klein. De eenvoudige maar geliefde solitaire ring is een klassieker die deze minimalistische trend definieert.

Kleur je leven

Verlovingsringen met prachtige edelstenen zoals saffieren, smaragden, morganiet en aquamarijn voegen een uniek vleugje toe aan ieder liefdesverhaal. Dankzij het brede kleurenpalet kunnen deze kostbare stenen op talloze manieren worden gevormd om diverse stijlen te creëren. Of je nu iets gedurfds of iets ingetogener wilt, ringen met deze schitterende stenen voegen gegarandeerd een vleugje elegantie en klasse toe.

Niet overtuigd?

Je eigen unieke stijl is de ultieme sleutel tot een tijdloze ring. Maak je droom werkelijkheid met de hulp van onze gespecialiseerde ontwerpers. Lees meer, ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een gratis offerte aan op VANBRUUN.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!