Back Back Nieuws

Verlengde samenwerking voor Huis ter Duin en Heuvelman

07 maart 2016
Grand Hotel Huis ter Duin en Heuvelman Sound & Vision B.V. hebben de samenwerking voor lange termijn verlengd. Al ruim tien jaar is Heuvelman de vaste AV-partner van het hotel. 'We zijn verheugd dat we ook de komende 5 jaar mogen samenwerken met het vijfsterrenhotel', aldus Heuvelman over de verlenging.

Onderdeel van de vernieuwde samenwerking is dat Heuvelman Sound & Vision B.V. zorg zal dragen voor digital signage binnen het hotel, voor zowel zakelijke als leisure gasten. Er zullen circa 35 LED-schermen geïnstalleerd worden en er zal een op maat gemaakt contentmanagementsysteem geïmplementeerd worden. 

Interne AV-coördinator 
Heuvelman Sound & Vision B.V. heeft al jaren een audiovisuele coördinator gedetacheerd in Grand Hotel Huis ter Duin, die zorg draagt voor de goede uitvoering van de audiovisuele producties. Daarnaast vervult hij een adviserende rol richting klanten, relaties en collega’s met betrekking tot de audiovisuele mogelijkheden binnen Huis ter Duin. 

Ondertekening
De vernieuwde samenwerking werd op woensdag 17 februari in Culemborg officieel bekrachtigd door Maarten Huijgens (Facility Director Grand Hotel Huis ter Duin) en Peter Bolland (Directeur Heuvelman Sound & Vision B.V.), in het bijzijn van Robin van Gink (Assistant Facility Director Grand Hotel Huis ter Duin) en Arjen Buijs (Commercieel Manager Heuvelman Sound & Vision B.V.).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!