Back Back Nieuws

Verjaardagsfeestje Richard Krajicek Foundation met bijzondere gasten

15 juli 2012
Op maandag 9 juli 2012 vierde de Richard Krajicek Foundation haar 15-jarig jubileum. Dit bijzondere evenement voor ruim 400 gasten, bestaande uit genodigden en buurtbewoners, vond plaats op één van de eerste Playgrounds van de foundation in Den Haag. Als speciale gasten waren de heer Mark Rutte en Björn Borg aanwezig.

Strawberries with cream
MPS I Martinair Party Service verzorgde de culinaire invulling voor deze bijzondere middag. Het thema was Wimbledon dus de MPS medewerkers gingen allen gekleed in traditioneel witte tenniskleding. En natuurlijk mochten de ‘strawberries with cream’ niet ontbreken!

Wimbledon in Den Haag
‘Het was voor ons een enorme eer om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief. Samen met onze partners Tentworx, BloemBloem Concepts en De Frisse Verleiding hebben wij Wimbledon in de binnenstad van Den Haag mogen beleven’, aldus Erwin Verschoor, directeur Martinair Party Service.

Ontspannen sfeer
Naast een demonstratiewedstrijd tussen Richard Krajicek en niemand minder dan Björn Borg, was er een tennis clinic voor de kinderen en sprak demissionair premier Mark Rutte, die ontspannen tussen het publiek zat, lovende woorden over Richard Krajicek en zijn foundation.

Foto: Erwin Verschoor, Richard Krajicek en Miranda Hesselmans

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!