Back Back Nieuws

Verhoef naar Livetime Productions

06 februari 2008
Edwin Verhoef is per 1 februari in dienst getreden bij Livetime Productions te Utrecht. Verhoef is reeds vele jaren actief in de evenementen en entertainment branche. Zo was hij vaste lichtman van Volumia! en heeft hij met het bedrijf Twinkel Events vele jaren zichzelf verhuurd als ontwerper, voorbereider en lichttechnicus.

Verhoef was op die manier reeds vele malen betrokken bij diverse producties van Livetime en was ondermeer verantwoordelijk voor het lichtontwerp van het Philips Ameezing Concert in het Gelredome, Glowball in de Amsterdam ArenA en het drijvende slotspektakel van de Wereldhavendagen met het miniconcert van Gloria Estefan.

Livetime is zeer verheugd met zijn overstap naar het kantoor en verstekt hiermee de ontwerpkracht (3D, lichtontwerp en totaalontwerp), maar ook de productionele kracht op het gebied van complexe lichtproducties.


Dieuwke Turksma is per 1 februari toegetreden als nieuwe stagiair bij Livetime Productions. Zij zal het komende half jaar het team ondersteunen met diverse algemene en productionele werkzaamheden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!