Verhitte eventprofessionals volleyballen voor winst in ScheveningenVerhitte eventprofessionals volleyballen voor winst in Scheveningen
Back Back Nieuws

Verhitte event professionals volleyballen voor winst in Scheveningen

02 juli 2019

Wie gisteren bij de vuurtoren van Scheveningen het strand opliep, hoorde vooral veel gelach uit de hoek van Strandclub Wij. 60 teams met eventprofessionals namen het voorafgaand aan de BeachBrancheBarbecue, georganiseerd door Eventbranche, tegen elkaar op in een verhit volleybaltoernooi. 

Terwijl de houtgestookte barbecue's van Grill'nSmoke BBQ Catering opwarmen, loopt onze redactie even langs wat deelnemers die juist even aan het afkoelen zijn. UB Teambuilding en Uitjesbureau zijn gewend om bij hun opdrachtgevers de teamspirit naar een hoger niveau te tillen. Nu pakken zij deze gelegenheid aan, om de onderlinge banden van hun eigen team te versterken. 'Vorig jaar waren onze collega's van PromoPodium en Tobacco Theater er ook bij. Maar hoewel het jammer is dat we het nu zonder hen moeten doen, scoren we wel beter,' lacht Regio Manager Esmée Bekink.

Een beetje verlegen

Jesper Stam, Sales Leader bij De BorrelFabriek grapt dat de samenwerking in zijn team op het volleybalveld nog wel wat te wensen over laat. Niet zo verwonderlijk als je ziet dat zij met veruit de meeste deelnemers zijn. 'We doen mee met Theater Amsterdam, Héman Verhuurservice en BloemBloem; we zijn nog een beetje verlegen,' grapt hij. Even verderop treffen we Babiche Wouters van den Oudenweijer, die zelfs in de pauze nog even doortraint met haar collega's van COMM. Marco Remmelzwaal is er Teamleider Duty, Hospitality en Gebouwbeheer. In de schaduw verstuurt hij snel nog wat mailtjes die echt niet kunnen wachten. 'Het is hartstikke leuk om hier allerlei mensen te ontmoeten en ook om onze eigen gezichten te laten zien. We willen zelf ook zichtbaar zijn in de evenementenbranche.'

De medewerkers van Landal GreenParks werken verspreid over meerdere locaties in Nederland en België. 'Een aantal van onze collega's zijn overgekomen. Hartstikke leuk, want we zien elkaar niet dagelijks in levende lijve,' zegt Maaike van Santen.

De zon brandt in het zand, maar de deelnemers merken het niet eens. Op naar de winst en een gezellige feestavond vol entertainment. 

Door > Saskia Leeuwis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!