Vergaderen in winterse sferen: nergens zo leuk als bij ArcheonVergaderen in winterse sferen: nergens zo leuk als bij Archeon
Back Back Locaties

Vergaderen in winterse sferen: nergens zo leuk als bij Archeon

26 oktober 2018

Een knapperend haardvuur, de eerste sneeuw, een ijsbaan, winterse kost. Archeon kijkt reikhalzend uit naar misschien wel het meest sfeervolle seizoen van het jaar: de winter. Het grootste openluchtmuseum van Nederland opent dit najaar de poorten voor Vier de Winter in Archeon. Het museumpark is omgetoverd tot een Hollandse Winter Wereld. Perfect voor vergaderen in winterse sferen.

Sneeuw, samenwerken, succes

Vergaderen in de winter, in Archeon? Ja, juist dan. Bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor een vergadering, seminar of presentatie hoeven niet verder te zoeken. Ook voor een spetterend personeelsfeest is succes hier gegarandeerd. In de wintermaanden zijn er volop mogelijkheden in Archeon om zaken te doen in rustieke, historische sferen. Zo biedt het museumpark naast bijzondere ruimtes een groot scala aan motivatie- en teambuildingsactiviteiten, allen begeleid door ervaren vakkundige trainers.

Brainstormen in het badhuis, aan tafel in de herberg

Als het weer echt niet meezit, zijn er genoeg overdekte mogelijkheden. Een bedrijfsfeest of diner kan plaatsvinden in de Romeinse herberg, het badhuis en het middeleeuwse klooster. Bijzondere plekken voor vergaderingen, congressen en presentaties. Eigenlijk doen alle thematische diners en feesten met zowel authentiek als modern entertainment het hier goed. Misschien mede door de heerlijke spijzen, gerechten en producten uit het Groene Hart. Uiteraard zijn alle binnenruimten behaaglijk warm.

Terug in de tijd is werken aan de toekomst  

Het oog voor detail en veel gevoel voor sfeer is de kracht van Archeon. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van zakelijke bijeenkomsten. Archeon geeft alle ruimte om in het verleden te duiken en tegelijkertijd te bouwen aan de toekomst van iedere onderneming. Saamhorigheid versterken, capaciteiten ontdekken en werken aan morgen. Het lijkt hier als vanzelf te gaan.

Warmte en volop bedrijvigheid

Tijdens 'Vier de Winter' worden alle gebouwen, boerderijen en hutten in Archeon bewoond en zijn geheel voor de winter ingericht. In het middeleeuwse stadje Gravendam en in Dorestad zijn de bomen en huizen gehuld onder een witte laag sneeuw. Het is er een drukte van belang; er is veel werk in huis te doen. De smid, de bakker en de wever laten hun ambacht zien, op de markt toont de zwaardvechter zijn technieken en de bronsgieter is in de weer met het gieten van diverse voorwerpen. De eerste boeren, hunebedbouwers en jagers is zijn druk met vuursteen bewerken en vuur maken.

Borrelen aan de bar? Liever schaatsen en warme chocolademelk

Ook de ijsbaan ligt er spiegelglad bij voor een heerlijke schaatsrit. Ziet u het al voor zich: na de vergadering nog even de schaatsen onderbinden? Of kijken naar de indrukwekkende fakkeloptocht? Beleef een complete winterse team- of vergaderdag en ervaar wat optimaal genieten in ontspannen sfeer werkelijk betekent. Archeon biedt alle hulp bij het regelen van een evenement voor 20 tot 1500 personen. Creƫert u deze winter samen met Archeon uw eigen historische gebeurtenis?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!