Vergaderen tussen voetbaliconenVergaderen tussen voetbaliconen
Back Back Nieuws

Vergaderen tussen voetbaliconen

02 december 2022

HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Vergaderen bij HUP is business as unusual, maar dan extra leuk. Of je nu komt voor een training, vergadering, event of congres.  

Voor een grote dosis sportieve inspiratie kun je terecht in het voetbalmuseum FANATIC. Kom vergaderen tussen de voetbalshirts, presenteren tussen de prijzen en leren tussen lederhosen. Say what?! Ja, ook de authentieke Lederhosen van bondscoach Louis van Gaal, die hij droeg tijdens de huldiging van Bayern München in 2010, is hier te vinden. Of je nu komt voor een korte vergadering of voor een compleet georganiseerde dag; tijdens jouw bijeenkomst bij HUP zit iedereen de hele dag vol energie. Pakketten worden op maat samengesteld, want bij HUP kan echt alles. Laat je verrassen door lekkere tussendoortjes, werk jezelf in het zweet met een echte HUP Challenge of ga voor een goede borrel in de Sports Bar.

Voetbalmuseum 

In FANATIC is het levenswerk van verzamelaar Jos Lenssen te vinden. Meer dan 650 originele wedstrijdshirts, een berg aan originele voetbalschoenen van spelers als Romario, Ruud van Nistelrooy, Marco van Basten en Samuel Eto’o, 800 bekende voetbalboeken en nog veel meer bijzondere voetbalmemorabilia. Het museum werd in 2019 geopend door Louis en Truus van Gaal. 

‘Ongelooflijk wat een inspiratie je krijgt. In dit hotel is alles top!’ - Louis van Gaal

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!