Back Back Nieuws

Vergaderen onder de Spaanse zon met Châteauform'

21 februari 2011
Hoeveel schilders en dichters vonden hier niet hun inspiratie? Onder de Spaanse zon, sangria en tapas nuttigend. Châteauform' maakt het mogelijk voor de zakelijke markt om alle aspecten van de Spaanse gastvrijheid te combineren met vergaderingen, teambuilding sessies en incentives.

Châteauform' heeft twee prachtige locaties in het Zuid-Europese land; een typisch landhuis aan de kust van Catalonië (Le Mas Sant Juan) en de karakteristieke Finca El Bosque, omringd door paarden, dicht bij Madrid.

Le Mas Sant Juan
De buitentemperatuur is hier nog zachter dan elders, een goed argument om met een team van klimaat te veranderen na een lange en koude winter. Bovendien geeft een andere omgeving een andere kijk op zaken en bieden de zalen de mogelijkheid tot interactief denkwerk of juist tot bezinning. Buitenactiviteiten zoals strandvolleybal of een ritje met de mountain bike op de zachte zandstranden van Escala behoren tot de mogelijkheden.

Kosten Le Mas Sant Juan
Châteauform' hanteert een transparant tarievensysteem en rekent met 24-uur pakketten. Zo betaalt de zakelijke markt bij Le Mas Sant Juan voor een forfait van 24 uur: 225 euro per persoon in het laagseizoen, exclusief BTW. Hierbij is alles inbegrepen (ontbijt, koffietafel, lunch, snacks, diner, drankjes, hapjes, overnachting en activiteiten). De locatie telt 39 kamers en 8 vergaderzalen en ligt 30 minuten verwijderd van Gerona.

Reistijd Le Mas Sant Juan
Dit betekent dat een Nederlandse groep in minder dan 2 uur ter plaatse kan zijn, mits het vertrekpunt Brussel is. Ryan Air verzorgt twee vluchten per dag tussen Brussel en Gerona, vanaf 20 euro per traject. Vervolgens is de reistijd 30 minuten met de bus tot Le Mas Sant Juan. Deze busrit wordt door Châteauform' georganiseerd.

Finca el Bosque
In de Finca el Bosque worden groepen op Spaanse wijze onthaald, met sangria en tapas. Hier vind je serene ogenblikken om beter na te denken, te delen, te innoveren en dat te midden van een natuurreservaat van 200 hectare en omringd door paarden.
Werkvergaderingen in één van de hightech uitgeruste zalen, daarna verder brainstormen in een klein comité in de schaduw van de hoge pijnbomen of in de tuin, de zuilengalerij die de patio omringt, of langs het zwembad. Hier krijgt creativiteit een kans!

Kosten Finca El Bosque
De zakelijk markt betaalt 230 euro per persoon in het laagseizoen, exclusief BTW voor een forfait van 24 uur. Ook hier is alles inbegrepen en kom je niet voor verrassingen te staan. Iedereen mag alles uit de open bar pakken (van frisdranken tot sterke dranken) en de culinaire hoogstandjes van Spanje vloeien rijkelijk… Finca el Bosque telt 44 kamers, 8 vergaderzalen en 1 directiecomité-zaal. De hoofdstad van Spanje ligt op 45 minuten afstand verwijderd van deze authentieke locatie.

Reistijd Finca el Bosque
Ryan Air verzorgt 3 vluchten per dag tussen Brussel en Madrid, vanaf 20 euro per traject. Dit betekent dat een groep, vertrekkend vanuit Brussel, binnen 2,5 uur ter plaatste kan zijn. De busreis van Madrid naar Finca el Bosque kan wederom georganiseerd worden door Châteauform’. 

'Châteauform' maakt het leven van organisers makkelijker'
Eureko is één van de bedrijven die op regelmatige basis gebruik maakt van het aanbod van Chateauform, dat in totaal meer dan 30 locaties heeft in Europa. Program Manager Andrea Andrea Warnier ontwikkelt internationale opleidingsprogramma's binnen Eureko Achmea Group en zoekt voor deze trainingen altijd naar bijzondere locaties binnen Europa. 'Châteauform' maakt het leven van een organiser zo veel makkelijker! Het feeling at home concept is ons op de huid geschreven. Net zoals Achmea ontzorgt, doet Châteauform' dat ook voor ons,' vertelt Warnier.  

'Een hotel kan dit nooit evenaren'
Warnier heeft beide Spaanse locaties aangedaan en is over de twee sites zeer goed te spreken. 'Het zijn geweldigde locaties met een goede sfeer. Een hotel kan dat nooit evenaren. Ook zijn de activiteiten die aangeboden worden (en in de prijs zijn inbegrepen) zeer bevorderend voor de teambuilding. Zo kun je op eigen initiatief fietsen op het strand, maar kun je ook om bijvoorbeeld flamengodanseressen vragen. Châteauform' regelt alles en ik heb nog nooit voor verrassingen gestaan. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik dit jaar nog naar Milaan, Le Mas San Juan, Champery en Parijs ga met medewerkers van Eureko.'

 


Contact
Voor meer informatie over vergaderingen, seminars of activiteiten en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!