Back Back Nieuws

Vergaderen met uitzicht op heel Nederland in vernieuwde Madurodam

08 maart 2012
Madurodam heeft een metamorfose ondergaan. In het nieuwe Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt. In het nieuwe park komen tientallen ‘doe-dingen’ waarbij de bezoekers zelf in actie moeten komen. Dit geeft Madurodam ook als locatie voor een congres of zakelijk evenement een nieuwe impuls.

 

Vernieuwingen

Op 7 april gaan de deuren van het nieuwe Madurodam open voor publiek. In het nieuwe Madurodam is meer te zien, en vooral veel meer te doen, zoals zelf de Oosterscheldekering bedienen, een vliegtuig laten opstijgen of bieden op de bloemenveiling. Ook nieuw zijn alle Madurodammertjes, die bijzondere verhalen over Nederland vertellen. De inbreker in het Rijksmuseum en een boerin bij de windmolens - en zo zijn er nog tientallen anderen die met moderne communicatiemiddelen hun verhaal vertellen.

 

Themagebieden

Zakelijke evenementen en congressen profiteren van het vernieuwde Madurodam. Allereerst is Madurodam een bijzondere locatie omdat je vergadert met uitzicht op heel Nederland. Via de themagebieden StedenRijk, VindingRijk en WaterRijk ervaar je wat Nederland zo bijzonder maakt. Het bijpassende horeca-aanbod maakt de beleving compleet.

 

Opfrisbeurs van vergaderzalen

Alle vergaderzalen hebben een opfrisbeurt gekregen en in combinatie met de hoge kwaliteit van de banqueting, biedt Madurodam nu een unieke beleving. Daarnaast kan je het evenement goed combineren met uitwaaien op het Scheveningse strand, dat op een steenworp afstand ligt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!