Back Back Nieuws

Vergaderen hoog boven de zee: De Pier Scheveningen bouwt unieke attractie

17 juni 2016
In Scheveningen is de bouw van een nieuwe topattractie begonnen: op De Pier wordt sinds dinsdag 14 juni gewerkt aan het eerste reuzenrad van Europa met uitzicht op zee. Vanaf half juli is het reuzenrad de meest opvallende nieuwe attractie sinds De Pier weer is geopend voor zakelijke gasten en particulieren.

30 luxe gondels
De attractie telt 30 luxe gondels die tot een hoogte van ongeveer vijftig meter boven de zee en het strand uitstijgen. De ruime gondels zijn voorzien van airconditioning en bieden ruimte voor zo’n zes personen. Er kunnen niet alleen korte ritjes gemaakt worden, maar ook (diner)arrangementen tijdens langere trips van twintig minuten.

Tevens luxe hotelkamers en een wellness centrum
De nieuwe topattractie biedt daarmee een unieke mogelijkheid aan de zakelijke markt: dineren of vergaderen op een locatie hoog boven zee. ‘De Pier is er voor iedereen’, verklaart commercieel directeur Reinier Willems: ‘vanaf juli willen we de attractie daarom openstellen voor zowel particuliere als zakelijke gasten.’ Momenteel wordt ook hard gewerkt aan de bouw van dertien luxe hotelkamers en een wellness centrum, die in de loop van juli of augustus hun deuren zullen openen.

De Pier is sinds juli 2015 weer geopend voor het publiek met een foodboulevard en een eigentijds aanbod aan bars, terrassen, winkels en culturele evenementen. Daarnaast biedt Pier Offices een inspirerende kantooromgeving met flexplekken, vergaderruimtes, terrassen aan zee, en vanaf deze zomer dus ook hotels, een wellness resort én een reuzenrad. Reinier: ‘We willen iedereen de unieke ervaring bieden van werken, ontmoeten, vergaderen en feesten boven strand en zee.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!