Back Back Nieuws

Vergaderen in een historisch treinrijtuig

10 november 2015
Recentelijk is het historische treinrijtuig De Jules, naast het Centraal Ketelhuis, in gebruik genomen. Een bijzondere ruimte welke inzetbaar is als subruimte of als trouwzaal. Bedrijven en bruidsparen hebben nu nog meer mogelijkheden voor een bijeenkomst of bruiloft in het Centraal Ketelhuis en het naastgelegen Oude Magazijn.

Positieve feedback
De MBO-raad heeft de ruimte als eerste in gebruik genomen. 'Gezellig, intiem en origineel', bestempelen Ellen Heijne en Thomas Boekhoud De Jules.

'Leuk om hier een workshop te geven. Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen.' Aldus Thomas Boekhoud van Platform Beta Techniek, een van de sprekers van het event.

Karina Pool organiseerde er een subsessie tijdens de Bakkers Najaarsdag. 'Onze sessie vond plaats in het treinstel. Daar hebben we heel veel leuke reacties op gehad.'

De Jules
De Jules komt uit 1926 en is van Nederlandse makelij. Het was een van de eerste elektrische treinen van de NS. Het werd gebruikt als motorrijtuig, waarna het dienst deed als postrijtuig bij de PTT. Van 1969 tot 1992 had het een rol als proef- en meetwagen. Een leuke link naar het verleden zijn de gordijnen van originele PTT postzakken.

Het Centraal Ketelhuis opende vorig jaar in Amersfoort haar deuren als lunchcafé en evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en feesten. Meer informatie vind je op de website

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!