Back Back Achter de schermen

Verbreding of verdieping?

17 mei 2007

Na een lange tijd niets te hebben geschreven (sorry, sorry), ben ik weer helemaal terug! De afgelopen 5 maanden heb ik het te druk gehad met afstuderen van mijn opleiding HBO Vrijetijdsmanagement… en hoe! Ik heb een geweldig mooi onderzoek voor de Efteling, afdeling Evenementen, mogen doen! Afgelopen woensdag was de deadline, nu alleen eind juni nog mijn mondelinge verdediging… en dan heb ik hopelijk op 6 juli mijn HBO-diploma in de pocket!

En dan? Goeie vraag! Eerst goed vakantie vieren natuurlijk. Maar daarna wil ik toch wel graag doorstuderen; hoe graag ik die eventbranche al in wil gaan. Van jongs af aan heb ik al naar de universiteit willen gaan, dus dat ga ik nu doen ook. De vraag is alleen: welke studie? Ik vind teveel dingen leuk, waardoor er veeeeel studies zijn die ik graag wil gaan doen. Journalistiek, fotografie, media, marketing, vrijetijd etc.

Gelukkig ben ik inmiddels gekomen tot 2 studies die me erg aanspreken, namelijk Vrijetijdswetenschappen en Communicatiewetenschappen. De eerste is ongeveer hetzelfde als mijn huidige opleiding maar dan een niveau hoger, en de andere zou een mooie aanvulling zijn op mijn huidige studie.

Maarja.. wat kies ik dan? Ga ik voor verdieping, of toch voor verbreding? Graag jullie mening!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!