Verbouwingsfestival voor Rotterdam The Hague Airport Verbouwingsfestival voor Rotterdam The Hague Airport
Back Back Nieuws

Verbouwingsfestival voor Rotterdam The Hague Airport

03 maart 2020

Rotterdam The Hague Airport is volop in beweging. Er vinden diverse verbouwingen plaats om de luchthaven klaar te maken voor het groeiend aantal reizigers. Om te zorgen dat medewerkers, bewoners en gebruikers van de luchthaven op de hoogte werden gebracht van de voortgang, werd onlangs het verbouwingsfestival georganiseerd.

Oculus Rift 3D

In de hangaar van het Wings Hotel op de luchthaven werd een presentatieruimte en een festivalplein gemaakt. Diverse sprekers gaven de gasten toelichting over de verbouwingswerkzaamheden van zowel de vertrekhal als het nieuwe brandweer onderkomen. Het ontwerp van de nieuwe vertrekhal is volledig vormgegeven in een 3D presentatie en tijdens het event konden de gasten met de Oculus Rift 3D live de nieuwe vertrekhal binnenstappen.

Festivalplein

Na de presentaties volgde een informele netwerkborrel op het festivalplein, dat was ingericht met diverse foodtrucks. Als meubilair was gekozen voor een lijn die precies aansloot bij het meubilair van de nieuwe vertrekhal.

Festival op het Bedrijf

Festival op het Bedrijf brengt diverse festivalformats als invulling voor zakelijke evenementen. Van jubileumfestival tot openingsfestival en van zomerfestival tot Open Dag festival. Of het nu gaat om de kantine, de fabriekshal, het magazijn of het parkeerterrein – Festival op het Bedrijf maakt van iedere ruimte een gezellig festivalplein. Ga voor meer informatie naar festivalophetbedrijf.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!